בואו לראות ב-60 שניות איך מבשלים מרק עוף מחמם ומנחם כמו בבית. השף עמרי בן פרז מציג בדקה אחת בלבד את כל התורה של מרק עוף: אלו ירקות כדאי להוסיף, כיצד לחתוך את הירקות, האם צריך "לסגור" את העוף, איזה עשבי תיבול מוסיפים, כמה זמן מבשלים, האם מכסים את הסיר או מבשלים במכסה פתוח ואיזה תוספות ושידרוגים הכי מתאימים
לבחירת ספק קייטרינג בשרי לחץ כאן
נתתם מעצמכם מעל ומעבר ולא חסכתם...
רחל, 05. דצמבר, 2016 | #
כל האורחים נהנו ואין ספק שזה הרבה בזכותכם
נפגש בבת מצווה של עדן
גל, 05. דצמבר, 2016 | #
נגה, 21. נובמבר, 2016 | #
ובכל פעם הם הוכיחו את עצמם מחדש
גם בשירות, גם באיכות וגם בכמות
ממליצה בחום
אסתי כהן
אסתי, 10. ינואר, 2016 | #
אורנה ואלון, 23. יוני, 2015 | #
החלטנו לעשות...
זהר ודור ליבנה, 28. יוני, 2014 | #
תמר, 10. דצמבר, 2013 | #
תודה !
נהננו מאד מהאוכל, צורת ההגשה, החשיבה על הכל, העזרה והאווירה...
מיכל, 10. דצמבר, 2013 | #
להרבה שפים עם שמות גדולים יש עוד מה ללמוד ממך
גם בטעם וגם בשירות,
יישר כוח
מוטי זיסר, 07. אוגוסט, 2013 | #
שגיא, 06. יוני, 2013 | #