קבל 3 הצעות מחיר

...

מהם הטרנדים האחרונים בתחום הקינוחים?

עולם הקינוחים הוא ללא ספק עולם שלם של פינוקים והנאה צרופה. לצידה של ההתפתחות הגורפת בעולם הקולינארי באשר הוא, בארץ ובעולם, אנחנו עדים גם להתרחבותו של עולם הקונדיטוריה המפנק. 

אנחנו אוהבים קינוחים, אנחנו מעריכים קינוחים איכותיים ומיטב השפים והקונדיטורים בעולם עושים כל מאמץ אפשרי בכדי להעניק לנו את הקינוח המושלם, בין אם הוא מבצק ובין אם הוא עשוי רכיבים אחרים.

הקינוח האישי

אחד הטרנדים המסעירים ביותר בעולם הקינוחים והקונדיטוריה בשנים האחרונות הוא הקינוח האישי. במשך שנים הקינוח היה המנה שכולם סביב השולחן דחפו אליה את הכפית שלהם וזה היה היופי של המנות הללו. בעוד שבמשך כל הארוחה כל אחד עסוק במנה של עצמו, בסוף הארוחה התרחש שיתוף של כולם עם כולם, מעין בונדינג מחודש של היושבים סביב השולחן. מזמינים כמה קינוחים למרכז השולחן וכולם יחד חולקים את הקינוח- חוויה חברתית של ממש. בשנים האחרונות אנחנו רואים שהמגמה גם בעולם הקינוחים היא לחזור איש איש לצלחתו.
מסעדות, בתי קפה ואפילו קונדיטוריות משקיעות את המאמץ בהכנת קינוח אישי שיותאם באופן פרטני לכל אחד, כך שלא יהיה צורך לחלוק עוד גם את הקינוח.

שילובים של קינוחים

טרנד נוסף הוא שילב של קינוחים כך למשל - עוגת אוריאו, היא עוגה המבוססת כולה על עוגיות אוריאו המעולות. עוגת גבינה עם קרם ברולה - כשמה כן היא, עוגת גבינה עם קרם ברולה בבסיסה או כציפוי, עוגת פררו רושה ועוד. מי אמר שלא טוב לערבב שמחה בשמחה? התופעה שבה לוקחים קינוחים קלאסיים מסורתיים ומבצעים מיזוג של כמה קינוחים או מתוקים לכדי יצור כלאיים חדש וטעים פי שניים היא טרנד מדליק ומבורך במיוחד אותו ניתן לראות לא רק בבתים שבהם האופה החליט להיות יצירתי, אלא גם במסעדות הגורמה למיניהן.

הצטמצמות

במסגרת הטרנד הבריאותי ניתן לראות פחות קצפת ויותר פירות, קינוחים אורגניים חדשניים ושימוש באלטרנטיבות בריאות. כמובן שאנחנו לא רוצים להיפטר לחלוטין מבצק, הוא טעים, הוא מפנק והוא מעניק טעמים ששום דבר אחר לא יהווה חלופה טובה מספיק. לצד המגמה המתרחבת בעולם כלפי המודעות לבריאות ושמירה על כמות הקלוריות, המנות באשר הן הופכות לקטנות יותר ומשמינות פחות. איתן גם הקינוחים עוברים מהפך וניתן לראות זאת כבר היום. יותר קינוחים מחומרי גלם בריאים, יותר קינוחים בגדלים קטנים וחזרה לאופנה של קינוחים שונים שעונים על הצורך בקצת מתוק. עוגיות המקרונים חזרו בשנים האחרונות ובענק - הן מעניקות הזדמנות להנות מקינוח מפנק, מדליק, קטן ולא משמין.


תגובות (0)

הוסף תגובה

אתה מגיב כאורח

ביטול מוסיף תגובה

קבל 3 הצעות מחיר

...

קייטרינג בישראל

תגובות אחרונות

  • משה וחני תודה רבה לכם על ערב שכולו נתינה
    נתתם מעצמכם מעל ומעבר ולא חסכתם...

    רחל, 05. דצמבר, 2016 |

  • אבי תודה רבה על אירוע קסום
    כל האורחים נהנו ואין ספק שזה הרבה בזכותכם
    נפגש בבת מצווה של עדן

    גל, 05. דצמבר, 2016 |

  • ממליצה מאד על http://www.kguru.co.il/item/160

    נגה, 21. נובמבר, 2016 |

  • פעמיים נהנינו מהשירות של פיל איט
    ובכל פעם הם הוכיחו את עצמם מחדש
    גם בשירות, גם באיכות וגם בכמות
    ממליצה בחום
    אסתי כהן

    אסתי, 10. ינואר, 2016 |

  • אבי תודה רבה על ערב מושלם

    אורנה ואלון, 23. יוני, 2015 |

  • לכל המתלבטים – אל תתלבטו, אתם רוצים את קסרולה לאירוע שלכם.

    החלטנו לעשות...

    זהר ודור ליבנה, 28. יוני, 2014 |

  • ערכתי 4- אירועים , לקהל אדריכלים גבוהה בישראל , שהנושא המנחה היה "מקור...

    תמר, 10. דצמבר, 2013 |

  • עמרי

    תודה !

    נהננו מאד מהאוכל, צורת ההגשה, החשיבה על הכל, העזרה והאווירה...

    מיכל, 10. דצמבר, 2013 |

  • לליעד וכל הצוות
    להרבה שפים עם שמות גדולים יש עוד מה ללמוד ממך
    גם בטעם וגם בשירות,
    יישר כוח

    מוטי זיסר, 07. אוגוסט, 2013 |

  • השתתפתי באירוע שהם עשו..! יצירתיים להפליא וכמובן שטעים

    שגיא, 06. יוני, 2013 |